Årets populäraste kurser inom administration

Arbetar du som administratör, handläggare eller sekreterare?

Vi vet att du som arbetar med administrativa uppgifter behöver ha förmågan att hantera och samordna många olika arbetsflöden. Vi är specialister på utbildningar inom administration och effektivitet och har tagit fram utbildningar som förenklar ditt administrativa arbete. Nedan listas årets populäraste utbildningar inom administration. Många av utbildningar genomförs även digitalt och som kurs hos er.

Administrera och samordna i offentlig sektor

Denna kursen är för dig som vill bli bättre på att administrera och samordna dina arbetsdagar. Utbildningen fokuserar på din roll i verksamheten, samarbete mellan människor, stresshantering och kommunikation. Efter avslutad utbildning kommer du vara tryggare i din kommunikation, arbeta mer effektivitet och kunna påverka genom vissa ledarskapsnycklar.
 
Jenny, Vinnova
“Vill bara säga att kursen överträffade mina förväntningar! Den var just så konkret och “hands-on” som jag hoppades och önskade mig. Jättebra, med mycket tänkvärt!”

Planera, strukturera & prioritera i offentlig sektor

Detta är en utav våra konkretaste utbildningar där vi visar praktiskt hur du får ordning och reda i mailen, hur du får en bättre struktur och hur du tar kontroll över din arbetsdag. Med dig hem får du en handlingsplan för att skapa god struktur och ordning och reda.
 
Carita, Sollentuna kommun 
Fantastiskt bra utbildare. väl värda investerade pengar. kursen har förändrat mitt arbetsliv åtminstone med tanke på outlookhanteringen!

Skickliga och effektiva assistenter handläggare, administratörer & samordnare

En utbildning för dig som vill ta nästa kliv i din roll och utveckla din effektivitet och dina kunskaper i service, bemötande och kommunikation. Utbildningen fokuserar på självledarskap, härskartekniker, tillit och verktyg för effektivitet.
 
Marie, Sverige Domstolar
Utbildningen var mycket över förväntan, kommer att sätta 5 stjärnor på kursen! Läraren på detta tillfälle var helt underbar. Så entusiasmerande!!!!

Vilken kurs passar dig bäst?

Sedan start har vi haft tusentals olika deltagare från företag, kommuner och myndigheter. Våra utbildningar är populära och fullbokas snabbt. Är du intresserad av att delta men ännu inte bestämt dig? Kontakta oss för att preliminärboka en plats under tiden
 
Missa inte chansen att få ett värdefullt erfarenhetsutbyte med kollegor från hela landet. Gör som hundratals andra, boka en plats åt dig och dina kollegor redan nu!