4,9 / 5 i genomsnittbetyg från utvärderingarna

Vi får förfrågningar om utbildningar på olika sätt, ett av de vanligaste är som i Östhammars kommuns fall. Medarbetare som deltar på någon av alla våra utbildningar och som sedan efter utbildningen gör en förfrågan om vi kan genomföra en utbildning på hemmaplan hos kunden. Detta är vi väldigt stolta och glada över då det ger oss en indikation på att våra utbildningar är givande och värdefulla. Vi kan genomföra alla våra aktuella utbildningar på plats hos er, eller så har ni en idé om en utbildning som ni vill att vi genomför så tar vi fram ett nytt innehåll och anpassar det utifrån era behov.

Anpassade utbildningar

Alla våra öppna utbildningar går att få som anpassad utbildning. Om ni inte hittar en utbildning som passar er så kan ni som kund välja att skräddarsy en helt egen utbildning där ni bestämmer innehåll och omfattning och vi anpassar efter era önskemål, behov och målsättningar.

Oavsett om ni väljer en utbildning från vårt ordinarie utbud av utbildningar eller om vill att vi tillsammans skräddarsyr en utbildning så kan ni vara säkra på att vi levererar kvalitetssäkrade utbildningar med kompetenta föreläsare och ett material anpassat för att möta era utmaningar och behov.

Detta ingår:

  • Förstudie och behovsanalys
  • Kartläggning av deltagarnas förväntningar, nuläge samt förväntningar
  • Målgruppsorienterad och skräddarsydd utbildning
  • Kompetenta och engagerade utbildningsledare
  • Utvärdering och uppföljning
  • Resultat- och effektmättning
  • Konsultation efter avslutad utbildning
  • Nöjd kundgaranti. Pengarna tillbaka om ni inte är nöjda!

Vår metod

Nedan beskrivs hur vi jobbar med förberedande, utformande, och genomförande av anpassade utbildningar. Nedanstående paket ingår alltid i offerten och det går självklart bra att exkludera eller lägga till fler delar vid utformningen av utbildningen.

Förstudie

Behovsanalys, nivå,
bakgrund, nuläge och
förväntningar.

Utveckling av innehåll

Övningar, upplägg, struktur och metodik

Genomförande

Workshops, föreläsningar, utbildningar, handplan

Utvärdering

Vad blev outputen? Förslag till uppföljning

Uppföljnin av resultat och effekt

Uppföljningsrapport med förslag till fortsatt arbete

Kontakta oss för ett prisförslag

Vad säger kunderna?

Offentliga Utbildningar är utbildningsföretaget för dig som arbetar inom offentlig sektor. Vi skapar, genomför och marknadsför öppna, företagsanpassade och digitala utbildningar speciellt anpassade mot offentlig sektor. Hittills har vi bl.a haft deltagare från 237 kommuner av landets 290 kommuner och deltagare från 189 myndigheter av landets 243 statliga myndigheter. Resultatet: 97 % nöjda kunder! Välkommen du också!