4,9 / 5 i genomsnittbetyg från utvärderingarna

Tillsammans med Vänersborgs kommun började vi med att göra en förstudie. Förstudien gör vi för att identifiera verksamhetens behov och kravbild. Utifrån verksamhetens behov och förutsättningar utformade vi ett upplägg med relevant innehåll. Resultatet blev en tredagars utbildning för projektledare inom offentlig sektor. Efter genomförd utbildning får deltagarna svara på en utvärdering. Enligt deltagarnas utvärdering fick utbildningen 4.9/5 i snittbetyg. Vi tackar Vänersborgs Kommun för ett gott samarbete och ser fram emot fler spännande projekt tillsammans.

Anpassade utbildningar

Alla våra öppna utbildningar går att få som anpassad utbildning. Om ni inte hittar en utbildning som passar er så kan ni som kund välja att skräddarsy en helt egen utbildning där ni bestämmer innehåll och omfattning och vi anpassar efter era önskemål, behov och målsättningar.

Oavsett om ni väljer en utbildning från vårt ordinarie utbud av utbildningar eller om vill att vi tillsammans skräddarsyr en utbildning så kan ni vara säkra på att vi levererar kvalitetssäkrade utbildningar med kompetenta föreläsare och ett material anpassat för att möta era utmaningar och behov.

Detta ingår:

  • Förstudie och behovsanalys
  • Kartläggning av deltagarnas förväntningar, nuläge samt förväntningar
  • Målgruppsorienterad och skräddarsydd utbildning
  • Kompetenta och engagerade utbildningsledare
  • Utvärdering och uppföljning
  • Resultat- och effektmättning
  • Konsultation efter avslutad utbildning
  • Nöjd kundgaranti. Pengarna tillbaka om ni inte är nöjda!

Vår metod

Nedan beskrivs hur vi jobbar med förberedande, utformande, och genomförande av anpassade utbildningar. Nedanstående paket ingår alltid i offerten och det går självklart bra att exkludera eller lägga till fler delar vid utformningen av utbildningen.

Förstudie

Behovsanalys, nivå,
bakgrund, nuläge och
förväntningar.

Utveckling av innehåll

Övningar, upplägg, struktur och metodik

Genomförande

Workshops, föreläsningar, utbildningar, handplan

Utvärdering

Vad blev outputen? Förslag till uppföljning

Uppföljnin av resultat och effekt

Uppföljningsrapport med förslag till fortsatt arbete

Kontakta oss för ett prisförslag

Vad säger kunderna?

Offentliga Utbildningar är utbildningsföretaget för dig som arbetar inom offentlig sektor. Vi skapar, genomför och marknadsför öppna, företagsanpassade och digitala utbildningar speciellt anpassade mot offentlig sektor. Hittills har vi bl.a haft deltagare från 237 kommuner av landets 290 kommuner och deltagare från 189 myndigheter av landets 243 statliga myndigheter. Resultatet: 97 % nöjda kunder! Välkommen du också!