Utbildning på hemmaplan?

Vi har möjlighet att genomföra samtliga utav våra utbildningar på plats hos er. Utbildningarna går att anpassa utifrån era behov och genomförande planeras in när det passar er. Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Hur funkar det?

Vi anpassar och utvecklar den utbildning som ni behöver. Antingen genom att anpassa och utveckla någon av våra befintliga utbildningar utifrån era önskemål eller genom att skräddarsy en helt ny utbildningen anpassad efter er organisation och medarbetare. Anpassade utbildningar går att genomföra både som fysiska och digitala. Ni bestämmer och vi levererar.

 

Vad ingår?

 • Förstudie och behovsanalys
 • Utbildningsmaterial
 • Kartläggning av deltagarnas förväntningar, nuläge samt förväntningar
 • Målgruppsorienterad och skräddarsydd utbildning
 • Kompetenta och engagerade utbildningsledare
 • Utvärdering och uppföljning
 • Resultat- och effektmättning
 • Konsultation efter avslutad utbildning
 • Nöjd kundgaranti

Metod

Förstudie

Behovsanalys, nivå,
bakgrund, nuläge och
förväntningar.

Utveckling av innehåll

Övningar, upplägg, struktur och metodik

Genomförande

Workshops, föreläsningar, utbildningar, handlingsplaner

Utvärdering

Vad blev outputen? Förslag till uppföljning

Uppföljning av resultat och effekt

Uppföljningsrapport med förslag till fortsatt arbete

Nöjda kunder

Vetenskapsrådet

Vetenskapsrådet beställde en utbildning med temat Effektivitet. Utifrån Vetenskapsrådets behov specialanpassade vi tre utbildningsdagar, Planera, strukturera och prioritera, Frigör mer tid med Outlook samt Administrera och samordna. Totalt utbildade vi 50 medarbetare med 4,8/5 i betyg på utvärderingarna. Vi tackar Vetenskapsrådet för förtroendet och ser fram emot fler samarbeten framöver.

4,8 / 5 i genomsnittsbetyg från utvärderingarna

Efter avslutad utbildning genomförde vi en utvärdering för att kunna återkoppla till Vetenskapsrådet utifrån deras beställning. Utvärderingen är värdefull även för oss där vi får feedback på hur vi kan bli ännu bättre. Utvärderingen av utbildningarna för Vetenskapsrådet visade på 4,8/5 i snittbetyg. Det är både vi och Vetenskapsrådet väldigt nöjda med.

Vänersborgs kommun

Planenheten och fastighetsenheten i Vänersborgs Kommun gick ihop och beställde en projektledarutbildning för sin personal. Vi är specialister på projektledarutbildningar inom offentlig sektor så uppdraget kändes helt rätt. Genom ett gott samarbete med Vänersborgs kommun tog vi fram ett innehåll och genomförde en tredagars utbildning på plats i Vänersborgs kommuns lokaler.

4,9 / 5 i genomsnittbetyg från utvärderingarna

Tillsammans med Vänersborgs kommun började vi med att göra en förstudie. Förstudien gör vi för att identifiera verksamhetens behov och kravbild. Utifrån verksamhetens behov och förutsättningar utformade vi ett upplägg med relevant innehåll. Resultatet blev en tredagars utbildning för projektledare inom offentlig sektor. Efter genomförd utbildning får deltagarna svara på en utvärdering. Enligt deltagarnas utvärdering fick utbildningen 4.9/5 i snittbetyg. Vi tackar Vänersborgs Kommun för ett gott samarbete och ser fram emot fler spännande projekt tillsammans.

Östhammars kommun

En grupp deltagare från Östhammars kommun deltog på den öppna utbildningen Planera, Strukturera och Prioritera. Efter utbildningen var deltagarna väldigt nöjda med utbildningen och hade en idé om att fler medarbetare i deras kommun skulle ha nytta av denna utbildning. Vi fick ett uppdrag att anpassa utbildning Planera, Strukturera och Prioritera för målgruppen administratörer, samordnare och assistenter i Östhammars kommun. Utbildningen genomfördes på plats i Östhammars kommun.

4,9 / 5 i genomsnittbetyg från utvärderingarna

Vi får förfrågningar om utbildningar på olika sätt, ett av de vanligaste är som i Östhammars kommuns fall. Medarbetare som deltar på någon av alla våra utbildningar och som sedan efter utbildningen gör en förfrågan om vi kan genomföra en utbildning på hemmaplan hos kunden. Detta är vi väldigt stolta och glada över då det ger oss en indikation på att våra utbildningar är givande och värdefulla. Vi kan genomföra alla våra aktuella utbildningar på plats hos er, eller så har ni en idé om en utbildning som ni vill att vi genomför så tar vi fram ett nytt innehåll och anpassar det utifrån era behov.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

  Jag önskar:
  en kostnadsfri offert
  mer information