Skillnad mellan anpassad och öppen utbildning?

Öppna utbildningar

Våra öppna utbildningar genomförs i våra konferenslokaler med fika, lunch och dokumentation. Vi har deltagare från hela landet vilket gör att du som deltagare får ett värdefullt erfarenhetsutbyte inom offentlig sektor. Kurserna är utvecklade och framtagna genom lång erfarenhet och uppdateras löpande genom kontinuerlig kvalitetssäkring Med kompetenta föreläsare och kurser anpassade mot offentlig sektor ser vi till att du lämnar utbildningen men ny energi och kunskap.

Fördelar
 • Träffa nya kollegor inom offentlig sektor från hela landet
 • Få nya inspiration utanför arbetsplatsen
 • Ingår fika och lunch
 • Kvalitetssäkrat och beprövat innehåll
 • Kursintyg
 • Skicka deltagare vid behov
 • Grupprabatter

 

Anpassad utbildning

Är ni fler från samma organisation? eller har ni särskilda önskemål om innehåll? Då passar en anpassad utbildning bra. Våra öppna utbildningar kan vi självklart erbjuda på plats hos er istället. Det blir kostnadseffektivt om ni är minst 10 personer, ni minskar reseavtrycket och får verksamhetsrelaterade diskussioner då era medarbetare får ta del av samma kunskap.

Fördelar
 • Kostnadseffektivt
 • Kvalitetssäkrat innehåll och upplägg
 • Möjlighet att anpassa innehållet
 • Kartläggning av deltagarnas behov och förutsättningar
 • Framarbetad kursdokumentation
 • Utvärdering och uppföljning
 • Gemensam kunskap

Nöjda kunder som genomfört anpassade utbildningar

Vetenskapsrådet

Vetenskapsrådet beställde en utbildning med temat Effektivitet. Utifrån Vetenskapsrådets behov specialanpassade vi tre utbildningsdagar, Planera, strukturera och prioritera, Frigör mer tid med Outlook samt Administrera och samordna. Totalt utbildade vi 50 medarbetare med 4,8/5 i betyg på utvärderingarna. Vi tackar Vetenskapsrådet för förtroendet och ser fram emot fler samarbeten framöver.

4,8 / 5 i genomsnittsbetyg från utvärderingarna

Efter avslutad utbildning genomförde vi en utvärdering för att kunna återkoppla till Vetenskapsrådet utifrån deras beställning. Utvärderingen är värdefull även för oss där vi får feedback på hur vi kan bli ännu bättre. Utvärderingen av utbildningarna för Vetenskapsrådet visade på 4,8/5 i snittbetyg. Det är både vi och Vetenskapsrådet väldigt nöjda med.

Vänersborgs kommun

Planenheten och fastighetsenheten i Vänersborgs Kommun gick ihop och beställde en projektledarutbildning för sin personal. Vi är specialister på projektledarutbildningar inom offentlig sektor så uppdraget kändes helt rätt. Genom ett gott samarbete med Vänersborgs kommun tog vi fram ett innehåll och genomförde en tredagars utbildning på plats i Vänersborgs kommuns lokaler.

4,9 / 5 i genomsnittbetyg från utvärderingarna

Tillsammans med Vänersborgs kommun började vi med att göra en förstudie. Förstudien gör vi för att identifiera verksamhetens behov och kravbild. Utifrån verksamhetens behov och förutsättningar utformade vi ett upplägg med relevant innehåll. Resultatet blev en tredagars utbildning för projektledare inom offentlig sektor. Efter genomförd utbildning får deltagarna svara på en utvärdering. Enligt deltagarnas utvärdering fick utbildningen 4.9/5 i snittbetyg. Vi tackar Vänersborgs Kommun för ett gott samarbete och ser fram emot fler spännande projekt tillsammans.

Östhammars kommun

En grupp deltagare från Östhammars kommun deltog på den öppna utbildningen Planera, Strukturera och Prioritera. Efter utbildningen var deltagarna väldigt nöjda med utbildningen och hade en idé om att fler medarbetare i deras kommun skulle ha nytta av denna utbildning. Vi fick ett uppdrag att anpassa utbildning Planera, Strukturera och Prioritera för målgruppen administratörer, samordnare och assistenter i Östhammars kommun. Utbildningen genomfördes på plats i Östhammars kommun.

4,9 / 5 i genomsnittbetyg från utvärderingarna

Vi får förfrågningar om utbildningar på olika sätt, ett av de vanligaste är som i Östhammars kommuns fall. Medarbetare som deltar på någon av alla våra utbildningar och som sedan efter utbildningen gör en förfrågan om vi kan genomföra en utbildning på hemmaplan hos kunden. Detta är vi väldigt stolta och glada över då det ger oss en indikation på att våra utbildningar är givande och värdefulla. Vi kan genomföra alla våra aktuella utbildningar på plats hos er, eller så har ni en idé om en utbildning som ni vill att vi genomför så tar vi fram ett nytt innehåll och anpassar det utifrån era behov.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

  Jag önskar:
  en kostnadsfri offert
  mer information